Director pentru o zi

Vreți să știți ce ar trebui să schimbe un director intr-un liceu? Ei bine,vă voi împărtăși toate criteriile , pas cu pas, pe blog despre cum ar trebui să fie un adevărat liceu .

În primul rând,când zicem ”școală” ne referim la educație, la o comunitate educativă,intelectuală si la învățarea unor abilități. În secolul XXI din păcate,școala nu se mai poate numi ‘școală’ cu adevărat…În prezent ,elevii vin la școală doar de frica absențelor și de teama exmatriculării.

Dacă aș fi directorul unui liceu ,primele lucruri pe care le aș schimba ar fi ,să oblig elevii în a purta uniformă.Când zic uniformă mă refer la o vestimentație cât mai simplă și decentă.Deoarece, în zilele noastre elevele parca vin mai elegante decât profesoarele…elegant ar fi puțin spus …cât si foarte indecent…se cam greșește locația pe timpul zilei…Un al doilea criteriu pe care l- aș schimba ar fi interzicerea temelor pentru acasă,cu condiția, ca acestea să se facă în liceu după ore .Iar timpul de acasa să fie acordat doar studiului ,fără a încărca elevii cu multe teme,deorece timpul este destul de prețios.

Un alt criteriu pe care l -aș schimba într-un liceu ar fi încurajarea testelor neanunțate,deoarece ,consider că , aceasta ar fi singura soluție de a-i ține la curent cu lecțiile. Așa cum am precizat mai sus acasă neavând teme, nimic nu îi poate opri pentru a învăța lecția la zi.

KACAN (BAYRAK) SEVDA GRUPA 4 ANUL I

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started